Trei bărbați prinși după ce au tăiat cablurile RATB din zona Pasajului Basarab

Publicat: 28 09. 2012, 17:26
Actualizat: 27 09. 2018, 23:37

Trei bărbați au fost prinși, în noaptea de joi spre vineri, după ce au tăiat mai multe cabluri ale Regiei Autonome de Transport București (RATB) din stația de tramvai de la Pasajul Basarab, informează Poliția Capitalei.

Cei trei suspecți, cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani, din București, Ilfov și Dâmbovița, au fost prinși în jurul orei 00.30 de către polițiștii Biroului de Ordine Publică al Secției 4 și cei ai Serviciului de supraveghere rutieră pentru sectoarele 1 – 6, din cadrul Brigăzii de Poliție Rutieră, în timp ce cărau cablurile furate într-o geantă de voiaj.

Potrivit Poliției Capitalei, cei trei au fost opriți și legitimați, iar după control și verificarea bagajelor, într-o geantă au fost găsite mai multe cabluri electrice din cupru, iar într-un rucsac, o foarfecă tip „gură de lup”.

În urma verificărilor s-a stabilit că cei trei bărbați au furat cablurile electrice din stația de tramvai de la Pasajul Basarab, aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore.

„S-a cerut RATB o informare cu privire la pericolul creat de cei trei suspecți pentru siguranța traficului rutier și s-a stabilit că prin tăierea cablurilor respective nu a existat riscul vreunui accident sau al blocării circulației tramvaielor”, a declarat, pentru MEDIAFAX, inspectorul Alexandru Niculae, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.