Trei morți și trei răniți grav după ce două vehicule care transportau români s-au ciocnit în Ungaria

Publicat: 15 02. 2012, 10:21
Actualizat: 26 07. 2012, 03:19
Un autoturism înmatriculat în România s-a ciocnit, marți, pe o autostradă din apropierea orașului ungar Szeged, cu un vehicul având numere de Italia, dar în care se aflau cinci cetățeni români, accidentul soldându-se cu moartea a trei persoane și rănirea gravă a altor trei.

Un autoturism înmatriculat în România s-a ciocnit, marți, pe o autostradă din apropierea orașului ungar Szeged, cu un vehicul având numere de Italia, dar în care se aflau cinci cetățeni români, accidentul soldându-se cu moartea a trei persoane și rănirea gravă a altor trei, relatează MTI.

Accidentul s-a produs pe Autostrada 43, în dreptul localității Deszk, situată la aproximativ 40 de kilometri de Nădlac și la câțiva kilometri de Szeged.

Potrivit poliției, vehiculul înmatriculat în România a schimbat brusc direcția și a fost lovit de autoturismul înmatriculat în Italia, în care se aflau cinci cetățeni români.

Șoferii vehiculelor, de 50 și, respectiv, 27 de ani, precum și o femeie din prima mașină au murit pe loc.

Alte trei persoane din vehiculul cu numere italiene au suferit răni grave, iar un copil de 10 luni a fost proiectat pe carosabil și are răni minore.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro