Trei nave aparținând Navrom Galați, blocate pe Dunăre din cauza sloiurilor de gheață

Publicat: 15 02. 2012, 11:43
Actualizat: 25 07. 2012, 17:39
Două împingătoare și un remorcher ale companiei Navrom Galați sunt blocate pe Dunăre din cauza sloiurilor de gheață, între Hârșova și Cernavodă, a declarat, Ionel Malenda, directorul Administrației Fluviale a Dunării de Jos Galați.

Două împingătoare și un remorcher aparținând companiei Navrom Galați sunt blocate pe Dunăre din cauza sloiurilor de gheață, între Hârșova și Cernavodă, a declarat, luni, Ionel Malenda, directorul Administrației Fluviale a Dunării de Jos Galați.

Împingătoarele "Cargo" și "Sidex", aparținând Navrom, au rămas blocate de sloiuri la kilometrul 280, la 20 de kilometri distanță de Cernavodă. Remorcherul Săcele, care a plecat pentru deblocarea celor două nave, a rămas și el blocat, la kilometrul 264, în apropiere de Hârșova. Potrivit sursei citate, pentru scoaterea celor trei nave blocate va interveni remorcherul "Mercur 202".

Directorul Administrației Fluviale a Dunării de Jos Galați a adăugat că traficul pe Dunăre se desfășoară în condiții dificile, din cauza sloiurilor de gheață.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro