Trei tineri, arestați după ce au fost prinși când furau motorină din TIR-uri parcate pe DN 1

Publicat: 02 09. 2013, 12:43
Actualizat: 30 03. 2019, 17:58

Trei tineri au fost arestați după ce au fost prinși în flagrant în timp ce furau motorină din TIR-uri oprite într-o parcare pe marginea DN 1 (E 60), în județul Cluj, polițiștii susținând că aceștia sunt suspectați pentru alte șapte furturi similare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform unui comunicat de presă transmis, luni, de Poliția Județeană Cluj, polițiștii din Huedin au dispus începerea urmăririi penale față de trei tineri suspectați de furt calificat.

Astfel, în 30 august, un tânăr de 25 de ani din comuna clujeană Cuzdrioara și alți doi, în vârstă de 25 și 28 de ani, din comuna Petru Rareș, județul Bistrița-Năsăud, au fost observați de polițiști când furau 120 de litri de motorină din rezervorul unui TIR, care staționa într-o parcare de pe DN 1 (E 60).

Potrivit sursei citate, cei trei suspecți au plecat cu două autoturisme, oamenii legii plecând cu o mașină în urmărirea lor. Unul dintre autoturisme a fost găsit abandonat în orașul Huedin, iar celălalt a fost oprit în trafic în comuna Căpușu Mare.

Cei trei tineri din mașină au fost duși la sediul Poliției Huedin, pentru cercetări, iar polițiștii au stabilit, în urma extinderii anchetei, că ei sunt suspectați că au mai comis șapte astfel de fapte.

Ulterior, suspecții au fost prezentați Judecătoriei Huedin, instanța emițând pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.