Tripla crimă de la Brașov: Femeia ucisă de soț este nepoata unui important lider PSD

Publicat: 28 03. 2018, 17:30
Actualizat: 29 03. 2018, 09:07

Contactat telefonic, fostul deputat Ioan Munteanu, din județul Neamț, a refuzat să facă declarații în acest caz. Potrivit unor surse, fostul lider al grupului social-democrat din Camera Deputaților este verișorul tatălui femeii de 43 de ani, din Brașov, care a fost înjunghiată de soț, alături de cei doi copii, un băiat de 13 ani și o fată de 18 ani.

Trupurile celor trei vor fi duse joi în comuna Tupilați, din județul Neamț, pentru a fi înmormântate în localitatea natală.

Medicii legiști din Brașov au efectuat autopsia. Daniel Dancă, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov, a declarat, pentru MEDIAFAX, că cei doi copii și mama lor au avut parte de o moarte violentă.

„S-a stabilit că moartea a fost violență în cazul tuturor persoanelor. S-a datorat hemoragiei interne masive, consecutivă unui traumatism toracic, cu plăgi înjunghiate, penetrante în cavitatea toracică, cu organele atinse, plâmân și care s-a putut produce prin loviri repetate cu corp tăietor înțepător, respectiv cuțit. El a spus că și-a omorât prima dată soția și după aceea copiii”, a spus procurorul.

Monica Buliga a fost găsită decedată, marți, alături de cei doi copii, un băiat de 13 ani și o fată de 18 ani, după ce soțul acesteia s-a prezentat la Poliție și a anunțat că și-a ucis familia și a trimis-o „către o lume mai bună”.

Florin Buliga a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat, miercuri, în fața judecătorilor de la Tribunalul pentru Minori Brașov, cu propunere de arestare preventivă.