Turcan: Cel puțin doi miniștri ar trebui să fie lângă Dragnea, după reprimarea protestului din 10 august și cozile la votul din diaspora

Publicat: 18 06. 2019, 15:47

„Oamenii au dat un vot clar împotriva ticăloșiilor din PSD-ALDE ridicate la nivelul de stat, cum este reprimarea oamenilor pașnici la mitingul din 10 august, băgarea oamenilor în dubă cum s-a întâmplat la Topoloveni, cozi și umilire pentru români la consulatele și ambasadele din străinătate, parole de acces la intrarea în orașe. Pentru toate acestea oamenii au dat un vot. De asemenea românii au votat împotriva corupției politice și a incompetenței pe care guvernul Dăncilă a demonstrat. Sunteți guvernul incompetent și nedemocrat al lui Liviu Dragnea. Un guvern care l-a servit și îl servește. Cel puțin doi miniștri ar trebui să fie lângă Liviu Dragnea acum”, a declarat Raluca Turcan, la dezbaterea moțiunii de cenzură în plenul reunit al Parlamentului.

Deputatul PNL a afirmat că moțiunea de cenzură include tot ce a făcut PSD-ALDE la guvernare în ultimii doi ani și jumătate.

„Tot ceea ce am scris în moțiunea de cenzură și tot ceea ce am zis în ultimii doi ani și jumătate, anume că guvernați în favoarea infractorilor, împotriva românilor și într-o neștiință înfiorătoare, v-au confirmat-o oamenii la vot în 26 mai. V-au spus-o verde în față în ziua referendumului. Cine ignoră votul oamenilor ignoră democrația. În 26 mai oamenii au dat un vot clar împotriva persoanei care a asigurat patronajul guvernului Dăncilă, persoana care a decis personal componența acestui guvern care l-a servit și îl servește”, a conchis Turcan.

Parlamentarii dezbat, la ora transmiterii acestei știri, moțiunea de cenzură la adresa guvernului Dăncilă. La finalul dezbaterii moțiunea va fi votată. Pentru ca aceasta să treacă sunt necesare 233 de voturi din totalul de 465 de aleși.