Turneul de la MIAMI. Simona Halep, victorie în fața lui Venus Williams: „Este întotdeauna o plăcere să joc ÎMPOTRIVA surorilor Williams”

Publicat: 26 03. 2019, 08:18

În meciul care o poate duce în careul de ași, Simona se va duela cu o chinezoaica numită Wang: fie cu Yafan (numărul 50 WTA), fie cu Qian (a 18-a jucătoare a lumii). Meciul celor două conaționale e programat la ora 02:30.

După meci, Simona Halep a declarat că este o plăcere pentru ea să joace împotriva surorilor Williams

„Este destul de impresionant (n.r. menținerea în Top 10 WTA de 270 de săptămâni), sunt fericită că pot face astfel de lucruri, lucruri mari, munca de până acum își arată rezultatele, sunt fericită să fiu în această poziție și, așa cum vedeți, chiar mă bucur să joc tenis. (n.r. – cu Venus Williams). Știam că nu renunță și că trebuie să fiu acolo pentru fiecare minge, să lupt, să alerg, așa că am făcut-o destul de bine azi, știam că trebuia să fiu aproape de linia de fund, să încerc să joc mai repede. Este întotdeauna o plăcere să joc împotriva surorilor Williams și sunt mândră că am putut să câștig din nou astăzi”, a declarat Halep, imediat după terminarea meciului.

 

 

foto: Hepta