ULTIMA ORĂ. Panică la Tribunalul București din cauza unui deținut suspect de coronavirus. Anchetă la Penitenciarul Rahova!

Publicat: 05 03. 2020, 14:27

Un arestat suspect de coronavirus a provocat panică, joi, la Tribunalul București, după ce a fost adus la instanță de personalul Penitenciarului Rahopva chiar dacă pe numele său exista un doculemnt care atesta că bărbatul este suspect de COVID – 19.

Potrivit unor surse judiciare, o sala de judecată a Tribunalului București a fost evacuată de urgență, după ce instanța a constatat că un bărbat aflat în sală ar fi trebuit să fie, de fapt, în carantină, fiind suspect de coronavirus. Sursele citate au precizat că este vorba despre o persoană aflată în arest preventiv, la Penitenciarul Rahova. Joi, omul avea termen și a fost prezentat în fața judecătorilor, de angajații închisorii. În timp ce îi răsfoia dosarul, magistratul a dat peste un document care atesta faptil că, de fapt, acesta ar fi trebuit judecat în lipsă, în condițiile în care ar fi trebuit să fie în carantină.
Imadiat, sala de judecată a fost evacuată și s-au luat imediat măsuri de dezinfecție.
În urma incidentului, la Penitenciarul Rahova a fost declanșată o anchetă internă.