Ultimele cuvinte ale Lăcrămioarei, românca însărcinată ucisă de amantul italian. Afaceristul nu voia ca soția să afle despre relația lui secretă

Publicat: 23 11. 2019, 22:29

Vineri, Ana Maria Lăcrămioara s-a întâlnit cu iubitul ei, un om de afaceri italian în vârstă de 51 de ani, despre care tânăra știa că este însurat și spera că va divorța.

Tânăra s-a întâlnit cu bărbatul, lângă șantierul în care acesta lucra. Cei doi au întreținut relații intime în duba afaceristului, apoi femeia i-a mărturisit că este însărcinată și că-i va spune totul soției lui. Femeia i-a cerut amantului său 3000 de euro pentru a merge la medic.

Atunci, bărbatul și-a ieșit din fire, a luat un cuțit și a înjunghiat-o pe femeia care a coborât rapid din mașină. Camarele de supraveghere din zona orașului Balestrate au surprins momentul în care antreprenorul italian a alergat după femeia care sângera și a băgat-o înapoi în mașină.

Italianul i-a spus femeii că o va duce la spital, dar s-au luat la ceartă și în final bărbatul a lovit-o cu o bâtă pe româncă, apoi i-a tăiat gâtul și i-a lăsat cadavrul pe marginea șoselei. Apoi, ca li cum nimic nu s-ar fi întâmplat, afaceristul s-a dus la restaurant, apoi la frizer.

În înregistrare se aud ultimele cuvinte ale femeii: „Lasă cuțitul, vrei să omori și copilul? Te iubesc, mă iubești, nu se poate sfârși astfel”.

Italianul a fost prins de polițiștii italieni 24 de ore de la crimă. Bărbatul care și-a recunoscut fapta este în prezent în închisoare, timp în care procurorii au demarat o anchetă în acest caz. Criminalul a declarat că femeia îl șantajase cu 3000 de euro pentru a nu-i spune soției lui că este însărcinată.

Ana Maria Lăcrămioara s-a născut în România, dar a crescut în Italia, fiind adoptată de o familie siciliană.