Un adolescent băut a furat un autoturism și a lovit șapte mașini parcate

Publicat: 18 11. 2013, 15:12
Actualizat: 11 06. 2018, 01:23

Un adolescent în vârstă de 17 ani va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă după ce, în noaptea de duminică spre luni, băut fiind, a furat o mașină și a condus-o pe străzile din municipiul Constanța, lovind șapte autoturisme parcate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Constanța, duminică noapte, adolescentul a furat un autoturism Daewoo Matiz de pe strada Sulfinei din municipiul Constanța, pe care l-a condus pe străzile din oraș.

După câteva sute de metri, când a ajuns la strada Luntrașului, tânărul de 17 ani a pierdut controlul volanului din cauza vitezei prea mari și a lovit șapte autoturisme parcate.

Adolescentul a scăpat nevătămat, dar a fost văzut de o patrulă de siguranță publică, formată dintr-un polițist și un jandarm, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,38 la mie alcool pur în aerul expirat.

El a fost dus la sediul Secției 2 Poliție pentru continuarea cercetărilor, iar în cursul zilei de luni va fi prezentat Parchetului Judecătoria Constanța cu propunere de arestare preventivă.