Un agent de la Poliția Rutieră Ilfov, rănit grav după ce a fost lovit de un microbuz și proiectat într-un tramvai

Publicat: 23 08. 2013, 11:16
Actualizat: 04 03. 2019, 13:44

Un agent de la Poliția Rutieră Ilfov a fost internat cu fracturi, vineri, după ce motocicleta cu care mergea a fost lovită de un microbuz, polițistul fiind proiectat într-un tramvai, în zona stației de metrou Pipera, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău.

lui Andrei Codău, polițistul, în vârstă de 27 de ani, a plecat pe motocicletă, în jurul orei 7.00, de la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Ilfov și se îndrepta spre ieșirea din Capitală, pentru a ajunge în zona pe care trebuia să o patruleze.

Accidentul s-a produs pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu din Sectorul 2 al Capitalei, în dreptul stației de metrou Pipera, pe sensul de mers spre Tunari, din cauza șoferului unui microbuz care venea din sens opus și ar fi virat, fără să se asigure, pentru a intra în curtea unei clădiri de birouri. Șoferul microbuzului a lovit motocicleta, agentul de poliție rutieră fiind proiectat într-un tramvai care staționa în zonă.

Polițistul a suferit o fractură de femur la piciorul stâng și o fractură la braț, fiind transportat la Spitalul de Urgență Floreasca.

Șoferul microbuzului este cercetat de polițiștii bucureșteni pentru vătămare corporală din culpă.