Un autocar cu 46 de români a luat foc la granița dintre Ungaria și Austria

Publicat: 30 12. 2013, 11:36
Actualizat: 15 07. 2016, 17:30

Clipe de groază pentru 46 de români. Autocarul cu care se deplasau către Germania a luat foc noaptea trecută în apropiere de granița dintre Ungaria și Austria.

Pasagerii nu au fost răniți, dar bagajele lor au fost distruse în totalitate în incendiu, după ce pompierii au ajuns la 30 de minute după ce au anunțați, potrivit unui martor, citat de ziarulunirea.ro.

„Pe drum, în jumătatea din spate a autocarului era foarte cald iar în partea din față oamenii erau nevoiți să stea îmbrăcați ca afară. Până la urmă au cerut șoferului să ridice temperatura și imediat am simțit că mașina s-a umplut de fum. Șoferul a oprit într-o parcare. Am coborât cu toții. Unul dintre pasageri a vrut să-și scoată bagajul din cală și când a deschis ușa a observat că totul era cuprins de flăcări. Ne-am îndepărtat cu toții de locul incendiului și la foarte scurt timp întregul autocar a luat foc”, a declarat unul dintre pasagerii autocarului pentru ziarulunirea.ro.

Pasagerii au primit câte 100 de euro pentru bagajele distruse, reprezentând avansul din despăgubirea datorată de firma care deține autocarul.