Un bărbat cu cagulă a intrat peste doi bătrâni și i-a lăsat într-o baltă de sânge. „Ne-a luat pensia de sub pernă”

Publicat: 20 02. 2015, 11:23

Potrivit primelor informații furnizate de polițiști, un bărbat cu fața acoperită a intrat, în noaptea de joi spre vineri, în locuința a doi soți în vârstă de 82, respectiv 84 de ani, din Gherăseni, județul Buzău, și i-a amenințat cu moartea pentru a afla unde își țin banii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bătrânii nu i-au spus unde au economiile, astfel că bărbatul a început să îi bată.

„A venit peste mine și m-a bătut. Nu a vrut nimic decât banii. Până la urmă ne-a luat pensia pe care o aveam sub pernă, 1.200 de lei”, a declarat bătrânul.

După ce a luat banii, bărbatul, care purta mănuși, a fugit lăsându-i pe cei doi soți într-o baltă de sânge, însă bătrâna a reușit să anunțe o vecină, aceasta chemând Poliția.

„A intrat cineva peste ei în casă, i-a bătut, i-a făcut măr. În dormitorul lor e numai sânge pe pernă, pe geamuri, pe pat, peste tot. Ei sunt oameni gospodari, probabil e cineva care știa că au luat pensia”, a declarat Elena Poncea, vecină a celor doi bătrâni.

Cei doi soți au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Buzău cu o ambulanță, ei având răni grave.

Între timp, potrivit comisarului Doinița Mihalache de la Poliția Județeană Buzău, o echipă de polițiști a mers la locul incidentului pentru a-l identifica pe autor. În acest caz a fost întocmit dosar penal, criminaliștii căutând urme lăsate de agresor. De asemenea, polițiștii i-au audiat pe localnici, însă până în prezent nu au reușit să îl găsească pe atacator, care urmează să fie acuzat de tâlhărie și de tentativă de omor.