Un bărbat fără permis a provocat un ACCIDENT soldat cu un mort și trei răniți

Publicat: 27 08. 2012, 10:57
Actualizat: 06 04. 2019, 02:57

„Un bărbat 30 de ani din comuna Cefa, care conducea fără permis un autoturism înmatriculat provizoriu în Bihor, pe direcția Oradea-Salonta, nu a adaptat viteza la condițiile de carosabil umed. Astfel, într-o curbă spre dreapta, a pierdut controlul volanului, iar mașina a intrat într-un cap de podeț de pe partea stângă a direcției sale de deplasare și apoi s-a oprit în șanț”, a declarat corespondentului MEDIAFAX,inspectorul principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Bihor.

Potrivit locotenentului Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Crișana, la accident s-au deplasat echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea, echipajele de prim-ajutor din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Oradea și cel de descarcerare al Detașamentului 1, precum și o autospecială cu apă și spumă deoarece în urma impactului, mașina a luat foc. Totodată, la locul accidentului au ajuns două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

În urma accidentului, o femeie de 37 de ani, din comuna Popești, pasageră în autoturism, a murit, iar șoferul și alți doi pasageri – o femeie de 36 de ani, tot din Popești, și un tânăr de 21 de ani – au fost răniți.

„Incendiul a fost lichidat rapid, evitând astfel producerea unei deflagrații. Femeia de 37 de ani a decedat la spital, iar celalată e inconștientă și e în stare critică. Ceilalți doi ocupanți ai mașinii (șoferul și tânărul de 21 de ani – n.r.) au suferit răni mai ușoare”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU.