Un bărbat împușcat cu un pistol cu gaze într-un parc din Râmnicu Vâlcea, dus la spital

Publicat: 11 06. 2012, 21:46
Actualizat: 11 06. 2012, 21:46

 

Un bărbat a fost dus la Spitalul de Urgență din Râmnicu Vâlcea, după ce a fost împușcat cu un pistol cu gaze într-un parc din cartierul Ostroveni, din municipiu, în urna unui conflict între două grupuri de tineri, o persoană fiind audiată de către polițiști.

Potrivit subinspectorului Alina Teodorescu, de la Inspectoratul Județean de Poliție Vâlcea, primele date ale polițiștilor arată că arma utilizată în conflict este un pistol cu gaze, la ora actuală persoana rănită fiind în stare stabilă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„A fost o altercație între două grupuri în cartierul Ostroveni, din Râmnicu Vâlcea. Facem cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, subinspector Alina Teodorescu.

La ora transmiterii acestei știri, persoana care a utilizat pistolul cu gaze, o armă neletală, a fost adusă la audieri, în timp ce rănitul, care are plăgi împușcate în abdomen, la un picior și la o ureche, primește îngrijiri medicale la Spitalul Județean de Urgență din Râmnicu Vâlcea.

Polițiștii încearcă să stabilească împrejurările în care a avut loc conflictul, toate persoanele implicate și gradul de participare al acestora la conflict.