Un bărbat, înarmat cu un PISTOL, a intrat într-un service din Voluntari și l-a amenințat pe patron

Publicat: 27 08. 2024, 13:08
Actualizat: 27 08. 2024, 13:15

This browser does not support the video element.

Patronul unui service din Voluntari a depus plângere penală, după ce ar fi fost amenințat cu un pistol de către un client nemulțumit. Tânărul era însoțit de tatăl lui care l-ar fi amenințat inițial pe proprietar cu o foarfecă.

Incident într-un service din Voluntari, unde patronul unui service susține că a fost amenințat cu un pistol de un client nemulțumit de lucrarea pe care i-o făcuse la mașină.

Întreaga întâmplare a fost surprinsă de camerele de supraveghere din incinta service-ului.  La incident au asistat și ceilalți angajați, care au rămas șocați de cele întâmplate. Patronul a depus plângere la Poliție și mărturisește că îi este frică pentru ce ar putea păți familia lui.

Proprietarul service-ului a declarat că încercat să îi calmeze pe bărbați, însă a fost luat prin surprindere când unul dintre ei ar fi încărcat arma și ar fi îndreptat-o spre el.

„Afară lângă ușă la service dat la pistol. A încărcat pistolul. M-am simțit foarte rău. Eu de mult timp nu am văzut așa ceva. M-a amenințat pe mine. Mi-a amenințat familia. El a zis că dacă nu repar mașina vom avea probleme mari cu tine. I-am zis să o trimitem la altcineva cu experiență de mecanic.”, a declarat Mazen Habbal – patronul service-ului, pentru DIGI 24.

Proprietarul și-a angajat un avocat cu care a mers de urgență la poliție pentru a depune plângere. Cei doi presupuși agresori nu au dorit să comenteze incidentul de la service. Poliția a deschis un dosar penal pentru amenințare.

CITEȘTE ȘI:

CRIMINALUL de la Perla vrea în libertate, după 12 ani în spatele gratiilor. Gheorghe Vlădan are de executat 25 de ani de închisoare

SCENE ireale în centrul Constanței, după ce un atac armat a avut loc în miezul zilei. IPOTEZĂ-ȘOC a anchetatorilor

EXCLUSIV / Armă LETALĂ, cu trei gloanțe, descoperită într-un tomberon din Galați. Pistolul nu figurează ca fiind deținut în mod legal