Un bărbat și-a înjunghiat soția, apoi a aruncat benzină pe ea și i-a dat foc. Femeia a reușit să scape cu viață

Publicat: 09 07. 2012, 15:55
Actualizat: 22 08. 2013, 17:23

Un bărbat de 50 de ani din județul Olt este cercetat pentru tentativă de omor calificat, după ce, luni dimineață, și-a înjunghiat soția, apoi a aruncat benzină pe ea și i-a dat foc, femeia reușind să scape cu viață și fiind internată la Spitalul de Urgență din Craiova.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Olt, Claudia Radu, medicii de la Spitalul Județean de Urgență (SJU) din Slatina au sesizat polițiștii că pe secția de terapie intensivă a fost internată o femeie în vârstă de 44 de ani, cu multiple plăgi tăiate la nivelul toracelui și cu arsuri pe aproximativ 40 la sută din suprafața corpului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Polițiștii au stabilit că incidentul a avut loc, luni dimineață, în localitatea Cârlogani, județul Olt.

O echipă din cadrul IPJ Olt s-a deplasat la fața locului, unde, în urma cercetărilor, s-a stabilit că femeia a fost agresată de soțul ei de 50 de ani, care consumase băuturi alcoolice. Bărbatul a lovit-o de mai multe ori în cap cu un corp contondent, a înjunghiat-o cu un cuțit, apoi a incendiat-o cu benzină.

Femeia a fost transportată inițial la Spitalul de Urgență Slatina, însă pentru că starea acesteia s-a agravat, medicii au decis să o trimită la Spitalul de Urgență din Craiova.

„Femeia a ajuns în Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Slatina, unde i-au fost acordate primele îngrijiri medicale. Ea a fost dusă apoi la terapie intensivă, însă pentru că starea ei era gravă, am decis să o trimitem la Craiova pe secția de neurochirurgie a spitalului Județean de Urgență”, a declarat Andrei Iordache, manager SJU Slatina.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor calificat.