Un bătrân din Călărași a murit, după ce a căzut de pe bicicletă într-un canal în timp ce se apăra de câini

Publicat: 30 07. 2012, 16:06
Actualizat: 25 06. 2013, 17:43

Un bătrân de 72 de ani, din localitatea călărășeană Gurbănești, a murit după ce, în timp ce se deplasa cu bicicleta, a încercat să scape de mai mulți câini care s-au repezit asupra sa, s-a dezechilibrat și a căzut într-un canal de scurgere a apei pluviale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Călărași, inspector Ramona Tudor, bărbatul s-a lovit la cap, iar cadrele medicale ale Punctului de Ambulanță Fundulea au constatat că acesta a murit din cauza traumatismelor cranio-cerebrale sufeirte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Secția de Poliție Rurală Tămădău a fost sesizată că I. Florea, de 72 ani, din localitate, a murit după ce a căzut de pe bicicletă, pe strada Bisericii, din comună. La un moment dat, a încercat să scape de mai mulți câini care s-au repezit asupra sa, după care s-a dezechilibrat și a căzut într-un canal de scurgere a apei pluviale, in cădere acesta lovindu-se la cap. Medicii au constatat decesul acestuia la Punctul de Ambulanță Fundulea”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Călărași, inspector Ramona Tudor.

Cadavrul a fost transportat la SML Călărași pentru efectuarea necropsiei, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a murit bătrânul.