Un client a fost dat în judecată după ce a lăsat un bacșiș de 3.000 de dolari într-un restaurant din SUA. Care a fost motivul real, de fapt

Publicat: 20 08. 2024, 11:41
Un client a fost dat în judecată de reprezentanții unui restaurant / sursă foto: Envato

Un client a fost dat în judecată de reprezentanții unui restaurant din SUA, după ce, inițial, a lăsat un bacșiș în valoare de 3.000 de dolari. Bărbatul a avut o consumație de 13 dolari. Pentru că angajații localului voiau să se asigure că totul este în regulă, i-au cerut un act de identitate bărbatului. Apoi, au sesizat un mesaj bizar pe nota de plată și totul a luat o întorsătură neașteptată. Povestea se regăsește mai jos.

Eric Smith a mers într-un restaurant din Scranton, Pennsylvania, pentru a servi masa. Bărbatul a avut o consumație de 13 dolari și a oferit un bacșiș generos unui ospătar – nu mai puțin de 3.000 de dolari! Totuși, acțiunea bărbatului avea să degenereze rapid. Angajații restaurantului au decis să îi ceară bărbatului un act de identitate, pentru a fi siguri că nu este o greșeală. Pentru a nu fi trași la răspundere, au dorit să ia măsuri de siguranță.

Clientul a lăsat un bacșiș de 3.000 de dolari după ce a avut o consumație de 13 dolari, în restaurant

Mariana Lambert este angajata care intrase în posesia bacșișului în valoare de 3.000 de dolari. A rămas uimită de gestul bărbatului. Însă, nimeni nu s-ar fi așteptat ca acest gest să îi aducă pe toți în fața magistraților. După ce clientul a părăsit restaurantul, angajații au sesizat un mesaj bizar pe nota de plată: „Bacșișuri pentru Iisus”.

Vezi și Suma URIAȘĂ primită bacșiș de un student român care lucrează în SUA: „Oficial, am bătut recordul restaurantului”

Eric Smith se alăturase unui trend care circula pe rețelele de socializare și care a adus o pierdere din bugetul localului. Reprezentanții restaurantului au lăsat-o pe angajata Mariana Lambert să intre în posesia bacșișului. Însă, au fost nevoiți să plătească aceiași bani clientului! Bărbatul a ajuns să conteste bacșișul pe care îl lăsase restaurantului și a trimis o serie de scrisori cu amenințări. În urma acestor gesturi, bărbatul a fost dat în judecată – a fost deschis un proces civil. În cele din urmă, restaurantul i-a plătit clientului suma respectivă, arată Ladbible.com.

Sursă foto: Envato