Un constănțean a ajuns la spitalul de psihiatrie, după ce a mințit pentru a lipsi de la locul de muncă. Ce motiv șocant a invocat bărbatul

Publicat: 12 10. 2015, 16:08
Actualizat: 06 06. 2018, 10:22

Potrivit anchetatorilor, directorul unei grădinițe din Constanța a sunat, luni dimineață, la 112 și a povestit a fost anunțat că unul dintre copiii care frecventează cursurile instituției ar fi fost ucis de tatăl său, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Imediat, polițiști de la Secția 2 din Constanța s-au deplasat la locuința respectivă, unde au constatat că sesizarea nu se confirmă. Ei l-au găsit pe tatăl băiețelului, în vârstă de 42 de ani, în stare avansată de ebrietate și au stabilit că, pentru a-și motiva absența de la muncă, acesta le-a spus colegilor că și-ar fi spânzurat copilul.

De asemenea, bărbatul sunase și la grădinița la care merge băiețelul și anunțase același lucru.

Polițiștii l-au dus pe bărbat la Spitalul de Neuropsihiatrie Palazu Mare, iar copilul a fost preluat în Centrul de Primire Minori în Regim de Urgență al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

Reprezentanții acestei instituții spun că în grija lor se află și un alt copil al bărbatului, o fetiță în vârstă de 10 ani, care a fost preluată în iunie 2015, după ce a sunat singură la Protecția Copilului și a spus că era agresată de tată. Băiatul a rămas atunci în grija tatălui după ce inspectorii au constatat că acesta se purta bine cu el.