Un copil orfan a fost BĂTUT, sub ochii îngrijitoarei, într-un centru de asistență socială din Bașov

Publicat: 11 09. 2024, 20:20
Actualizat: 11 09. 2024, 20:22

This browser does not support the video element.

Scene violente într-un centru de asistență socială din Brașov, unde un adolescent, în vârstă de 15 ani a ajuns la spital după ce a fost bătut sub ochii îngrijitoarei.

Caz șocant într-un centru de asistență socială DGASPC din Brașov, unde un băiat, în vârstă de 15 ani, a fost bătut cu sălbăticie de alți doi adolescenți. Adolescentul a ajuns la spital din cauza agresiunii.

Întreaga scenă a avut loc sub privirile nepăsătoare ale îngrijitoarei, care nu a inntervenit pentru a opri bătaia. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum doi colegi de-ai băiatului se năpustesc asupra lui și îl trântesc la pământ. În tot acest timp, femeia care trebuia să aibă grijă de ei trece nepăsătoare pe lângă bătăuși. Copilul ar fi depus anterior o cerere de transfer la un alt centru.

FOTO: screenshot Antena 1

Citește și:

Cazul elevului olimpic BĂTUT de 11 minori în Botoșani. Șeful Poliției Județene dă vina pe victimă: „Noi trebuie să vedem de ce nu dormea la ora aia”

MIȘCAREA anchetatorilor în dosarul „profesorului de genii”, acuzat că a violat un copil de 14 ani. Ce au vizat perchezițiile informatice de joi

O femeie a fost BĂTUTĂ de soț, în timpul unui zbor cu avionul. Autoritățile l-au arestat pe bărbatul violent