Un copil de 12 ani aflat într-o tabără în Bucegi a fost găsit mort

Publicat: 07 09. 2012, 11:40
Actualizat: 10 02. 2019, 03:28

Un băiat de 12 ani aflat într-o tabără școlară la o cabană în Masivul Bucegi a fost găsit mort, vineri, cal mai probabil după ce a căzut de la fereastra camerei în care era cazat, poliția deschizând o anchetă în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Prahova, Daniel Radu, Inspectoratul de Poliție Județean Prahova a fost sesizat, vineri dimineață, de către cadrele didactice care însoțesc un grup de elevi într-o tabără în Masivul Bucegi că un băiat de 12 ani, aflat în tabără, a fost găsit mort.

Trupul copilului a fost descoperit în apropierea cabanei în care este cazat grupul de elevi, cadrele didactice care au anunțat Poliția afirmând că este posibil ca băiatul să fi căzut de etaj.

La ora transmiterii acestei știri, echipe de criminaliști se îndreaptă către cabana în apropierea căreia s-a produs incidentul.

Reprezentantul Poliției Prahova a precizat că accesul către cabana în care copilul era cazat este foarte dificil, întrucât cabana este situată într-o zonă izolată și greu accesibilă din Bucegi.