Un copil de aproape doi ani, la spital după ce a fost bătut cu sălbăticie de tatăl său

Publicat: 15 02. 2012, 11:45
Actualizat: 21 02. 2012, 17:12
Un copil de un an și zece luni din localitatea ieșeană Plugari a fost adus la spital în stare gravă după ce tatăl său, enervat că micuțul nu se oprea din plâns, l-a lovit cu sălbăticie peste față și apoi l-a aruncat la pământ.

Un copil de un an și zece luni din localitatea ieșeană Plugari a fost adus la spital în stare gravă după ce tatăl său, enervat că micuțul nu se oprea din plâns, l-a lovit cu sălbăticie peste față și apoi l-a aruncat la pământ. Mama copilului susține că nu a avut timp să reacționeze în momentul în care bărbatul a luat copilul la bătaie.

Copilul a fost dus de urgență la dispensar, iar de acolo la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Medicii spun că micuțul a suferit mai multe leziuni și că este nevoie să rămână săptămâna aceasta în spital.

Familia are cinci copii, iar cel care a fost bătut este cel mai mic. Oamenii din sat spun că bărbatul face scandal aproape în fiecare seară când este băut. Poliția și Protecția copilului au început o anchetă în acest caz, iar bărbatul poate fi cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro