Un deținut a evadat de la Penitenciarul Codlea

Publicat: 15 02. 2012, 10:26
Actualizat: 20 05. 2012, 23:03
Un deținut condamnat pentru furt calificat a evadat, miercuri seara, de la un punct de lucru al Penitenciarul de maximă siguranță Codlea, județul Brașov. Ceapă Stelian Marius era condamnat definitiv la o pedeapsă de trei ani și șase luni de închisoare pentru furt calificat.

Un deținut condamnat pentru furt calificat a evadat, miercuri seara, de la un punct de lucru al Penitenciarul de maximă siguranță Codlea, județul Brașov.

Ceapă Stelian Marius era condamnat definitiv la o pedeapsă de trei ani și șase luni de închisoare pentru furt calificat și executa pedeapsa în regim semideschis. El a reușit să fugă fără a fi văzut de gardieni în timp ce se afla în incinta gospodăriei agrozootehnice a Penitenciarului Codlea.

"Echipe operative constituite din agenți și ofițeri ai penitenciarului au început căutările persoanei evadate. Au fost puse în aplicare planurile de cooperare cu Inspectoratul de Poliție Brașov și Inspectoratul Județean de Jandarmi, iar în cursul zilei de joi va fi sesizată și Judecătoria Brașov", a declarat, joi, subinspectorul șef Dan Rusu, purtătorul de cuvânt al penitenciarului.