Un DEȚINUT din Penitenciarul Bistrița s-a urcat pe acoperișul închisorii, cu un cuțit asupra sa. A urmat o scenă desprinsă din filme

Publicat: 28 08. 2024, 13:55
Un DEȚINUT din Penitenciarul Bistrița s-a urcat pe acoperișul închisorii, cu un cuțit asupra sa

Un deținut din Penitenciarul Bistrița, în vârstă de 35 de ani, este în stare gravă după ce s-a autoînjunghiat în timpul nopții de marți spre miercuri, 28 august.

Incidentul a avut loc chiar la penitenciarul din județul Bistrița Năsăud.

S-a urcat pe acoperiș și s-a înjunghiat singur

Potrivit Antena 3, deținutul ar avea unele afecțiuni psihice, fiind cunoscut cu antecedente.

Bărbatul s-a urcat pe acoperișul închisorii având asupra lui un cuțit. Timp de câteva zeci de minute, echipele de intervenție au încercat să negocieze cu el, însă fără succes.

Lucrurile s-au precipitat în momentul în care deținutul a scos cuțitul și s-a înjunghiat de mai multe ori în piciorul stâng.

În câteva secunde, bărbatul a căzut inconștient de pe acoperiș, mai arată sursa citată.

Camelia Strungari, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, a transmis că la UPU-SMURD din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița a fost adus în timpul nopții un bărbat în vârstă de 35 de ani în șoc hemoragic.

Este vorba de o persoană privată de libertate, din Penitenciarul Bistrița.

Acesta este în stare gravă, intubat, în șoc hemoragic, prezentând o plagă femurală la nivelul coapsei stângi produsă prin autoagresiune. Strugari spune că s-a intervenit chirurgical în cursul nopții.

Pacientul se află internat în Secția ATI și momentan este în stare stabilă.

CITEȘTE ȘI:

A fost publicată prima fotografie a unui deținut suspectat de terorism ce ar fi fost realizată într-o închisoare secretă CIA din România

Alertă! Un deținut a EVADAT de la Penitenciarul Poarta Albă! / Motivul pentru care a fost condamnat la închisoare