Un elev a fost bătut în curtea unui liceu din Ploiești de un bărbat care a sărit gardul unității

Publicat: 21 05. 2012, 16:23
Actualizat: 21 05. 2012, 16:23
Un elev de clasa a XIII-a de la Colegiul "Elie Radu" din Ploiești a fost lovit de un bărbat din afara unității de învățământ, care a sărit gardul și a intrat în curtea școlii, atât tânărul agresat, care, la rândul său, a ripostat, cât și agresorul fiind amendați și refuzând să depună plângere.

Un elev de clasa a XIII-a de la Colegiul „Elie Radu” din Ploiești a fost lovit de un bărbat din afara unității de învățământ, care a sărit gardul și a intrat în curtea școlii, atât tânărul agresat, care, la rândul său, a ripostat, cât și agresorul fiind amendați și refuzând să depună plângere.

Potrivit șefului Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Prahova, profesorul Gheorghe Borovină, incidentul a avut loc, luni, în curtea Colegiului „Elie Radu” din Ploiești.

Astfel, un bărbat din afara școlii a sărit gardul și a agresat un elev de clasa a XIII-a, un echipaj al Serviciului de Ambulanță fiind solicitat să intervină.

Medicii au constatat că rănile provocate elevului în urma incidentului nu sunt grave.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova, Raluca Brezeanu, a afirmat că, în urma verificărilor, polițiștii au stabilit că în timp ce se afla în curtea școlii elevul, în vârstă de 20 de ani, a aruncat cu o piatră către gardul unității de învățământ chiar în momentul în care prin zonă trecea agresorul.

Bărbatul s-a enervat, crezând că elevul a vrut să îl lovească, a intrat în curtea școlii și l-a lovit pe elev. La rândul său, elevul agresat a ripostat, iar în final amândoi au ajuns la Poliție, unde au fost sancționați contravențional.

Nici elevul agresat, nici agresorul nu au depus plângere, a precizat reprezentantul Poliției Prahova.