Un fost colonel SRI, găsit mort la ferma sa

Publicat: 15 02. 2012, 11:15
Actualizat: 19 07. 2012, 20:23
Un fost ofițer SRI a fost găsit mort, în această dimineață, de nepotul său, în ferma pe care o avea în localitatea dâmbovițeană Bucșani, principalul suspect că ar fi comis o crimă fiind chiar fratele victimei.

 

Un fost ofițer SRI a fost găsit mort, în această dimineață, de nepotul său, în ferma pe care o avea în localitatea dâmbovițeană Bucșani, principalul suspect că ar fi comis o crimă  fiind chiar fratele victimei.

Gheorghe Popescu, ofițer rezervist, fost colonel în cadrul Serviciului Român de Informații, a fost găsit mort la ferma pe care o avea în localitatea Bucșani, nepotul său, de 13 ani, fiind cel care l-a găsit în pat fără suflare.

"Polițiștii din comună au fost anunțați de tragedie joi dimineață, de băiatul suspectului în vârstă de 13 ani. Acesta a declarat că miercuri seara și-a văzut tatăl surescitat, nervos și cu hainele murdare de sânge și a realizat că s-a întâmplat ceva rău. Joi dimineață, băiatul a mers la ferma unchiului și l-a găsit mort pe acesta în pat, plin de sânge. Atunci și-a dat seama că e ceva grav și i-a anunțat pe polițiștii din comună", a declarat, astăzi, inspectorul Pamela Ropotan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița.

Suspectul, Ion Popescu, a fost rețiunt și adus la sediul postului de poliție din Bucșani, el fiind audiat de polițiștii și procurorii criminaliști.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro