Un jucător al Astrei a fost diagnosticat cu A/H1N1, partida cu Oțelul amânată

Publicat: 16 02. 2012, 10:02
Actualizat: 25 02. 2012, 16:08
Partida Oțelul Galați - Astra Ploiești, programată, vineri, în etapa a XV-a a Ligii I, va fi amânată la o dată ulterioară, după ce un jucător de la formația ploieșteană, Abel Valdez, a fost diagnosticat cu gripă nouă, informează site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).

Partida Oțelul Galați – Astra Ploiești, programată, vineri, înetapa a XV-a a Ligii I, va fi amânată la o dată ulterioară, după ceun jucător de la formația ploieșteană, Abel Valdez, a fostdiagnosticat cu gripă nouă, informează site-ul oficial al LigiiProfesioniste de Fotbal (LPF). „Partida Oțelul Galați – AstraPloiești, contând pentru cea de-a XV-a etapă a Ligii I la fotbal,programată inițial vineri, se va amâna, conform documenteloranexate, la o dată pe care forul organizator, LPF, prinDepartamentul Competiții, o va stabili ulterior, în functie deevoluția la unul dintre jucătorii FC Astra Ploiesti”, se arată încomunicatul LPF.

Antrenorul Astrei, Nicolo Napoli, a apreciat că amânarea nu a”picat” bine pentru echipa sa. „Echipa este pe val după victoria cuSteaua și cred că băieții erau pregătiți fizic și aveau ascendentulmoral să joace vineri la Galați. Ar fi fost bine pentru noi să sejoace vineri, însă, regulile sunt reguli și ne vom supune. Mă bucurcă nu au mai apărut și alte cazuri de gripă în lot. De laconfirmarea infectării lui Valdez s-au scurs 5 zile. Colegul său decameră, Vădrariu, a fost izolat și el, dar nu este delocconfortabil să te găsești în această situație”, a spus Napoli.

Directorul general al Oțelului Galați, Marius Stan, a afirmatcă, deși nu îi convine că meciul va fi amânat, se bucură pentrufaptul că gălățenii nu se confruntă cu un caz de gripă nouă: „Nu neconvine acest lucru, pentru că vom fi nevoiți să jucăm două meciurila trei zile. Important e să nu avem și noi un caz de gripă nouă”.Nici antrenorul Dorinel Munteanu nu era mulțumit de amânare. „Nu-mipică bine această amânare, ne comprimă finalul de tur, dar astaeste, nu avem ce face, mergem înainte”.

Valdez este al doilea jucător din Liga I diagnosticat cu A/H1N1,după Cornel Buta de la Poli Iași.

Mediafax