Un mort și nouă răniți după trei acciente rutiere produse în București

Publicat: 07 09. 2013, 11:45
Actualizat: 14 02. 2016, 11:04

O persoană și-a pierdut viața și nouă au fost rănite în urma a trei accidente rutiere produse sâmbătă dimineață în București, la unul dintre acestea fiind nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare, pentru scoaterea a două victime dintre fiarele contorsionate.

Cel mai grav accident s-a produs în sectorul 6, pe Splaiul Independenței, unde o mașină care mergea de la podul Grozăvești spre Lacul Morii a intrat într-un copac. În urma impactului, o persoană a decedat, iar trei au fost rănite, două dintre acestea fiind transportate la Spitalul Elias, iar una, la Universitar. Potrivit polițiștilor, accidentul a avut loc din cauza vitezei excesive.

Un alt autoturism a ieșit de pe carosabil, în zona Calea Călărașilor, și a intrat într-un stâlp. Patru persoane au fost rănite, iar pentru scoaterea a două dintre ele din mașină a fost nevoie de intervenția pompierilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Al treilea accident a avut loc în zona Băneasa, în apropiere de Fântâna Miorița, unde patru mașini, între care două taxiuri, au fost implicate într-o tamponare în lanț. Două persoane au fost rănite în acest accident.

Cătălina Cocolos, catalina.cocolos@mediafax.ro