Un mort și trei răniți după ce un microbuz s-a răsturnat în Timiș

Publicat: 10 02. 2017, 11:32
Actualizat: 02 10. 2018, 15:04

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, accidentul rutier a avut loc, vineri dimineața, pe drumul județean 692, la ieșirea din localitatea Gelu spre Variaș.

Șoferul microbuzului, care transporta patru muncitori angajați la o firmă din Variaș, a pierdut controlul volanului într-o curbă, a derapat și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

 

„În urma accidentului, trei persoane au fost rănite, fiind transportate de urgență la spital, iar o persoană a decedat. În microbuz se aflau cinci persoane, șoferul și încă patru pasageri, șoferul în vârstă de 26 de ani nu a fost rănit. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Ancuța Morariu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș arată că la locul accidentului s-au deplasat două autospeciale de descarcerare, cinci ambulanțe și echipaje de la poliție.

Traficul rutier a fost oprit pentru jumătate de oră.