Un mort și un rănit într-un accident pe DN65, în Argeș

Publicat: 27 05. 2012, 10:53
Actualizat: 27 05. 2012, 10:53

Un bărbat a murit și o femeie a fost grav rănită, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un accident care a avut loc pe DN 65, Pitești – Slatina, în comuna argeșeană Albota, după ce mașina în care se aflau a lovit frontal un autoturism de teren care circula regulamentar, apoi o altă mașină.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Argeș, vinovat de producerea accidentului este bărbatul care a decedat, acesta conducând cu viteză mare.

„În accident au fost implicate trei autoturisme, după mașina de teren, și o Dacie Logan fiind lovită de autoturismul scăpat de sub control. Șoferul a fost scos de către echipa de descarcerare, fiind prins între bord și scaun, dar era mort. Femeia a fost rănită grav și transportată cu o ambulanță la Spitalul Județean de Urgență Argeș. Accidentul a fost provocat de o depășire riscantă și neregulamentară, șoferul nemaiavând timpul necesar să revină pe banda sa de deplasare”, a declarat comisar șef Marius Duțulescu de la Poliția Rutieră Argeș.

În urma accidentului, traficul în zonă a fost blocat aproximativ o oră. Afectat de traficul blocat a fost și cântărețul de muzică populară Constantin Enceanu, care trebuia să ajungă la o nuntă în Pitești.