Un motociclist care a agresat un polițist local în Piața Sfatului din Brașov a fost arestat

Publicat: 03 06. 2018, 16:42
Actualizat: 27 09. 2018, 20:29

Incidentul s-a petrecut la ora 19:00, când două motociclete au încercat să intre în Piața Sfatului din Brașov. Agentul Poliției locale a reușit să stopeze doar una dintre ele, pe care se afla un cuplu. Celălalt motociclist a intrat în piață și nu s-a oprit decât lângă Biserica Neagră. Polițistul local i-a cerut să se legitimeze, dar în timp ce începuse să-i completeze procesul verbal de contravenție, bărbatul l-a lovit CU GENUNCHIUL în zona abdominală. În timpul incidentului, agresorul SE FILMA cu telefonul mobil. 

Reprezentanții IPJ Brașov au declarat că bărbatul, care are 38 de ani, este cercetat pentru ultraj în stare de AREST PREVENTIV.

„Un bărbat de 38 ani, din municipiul București, a pătruns fără permisiune sau autorizație cu motocicleta în Piața Sfatului din municipiul Brașov. El a agresat fizic polițistul local, aflat în timpul serviciului, care i-a comunicat că va fi sancționat contravențional pentru fapta comisă. Bărbatul care a lovit polițistul local cu genunchiul a fost reținut pentru 24 ore, introdus în Arestul IPJ Brașov și este cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj”, arată reprezentanții Poliției Brașov.

Instanța a dispus arestarea preventivă a motociclistului pentru 30 zile.