Un MUNCITOR a fost preluat pe targă de un echipaj SMURD, după ce a căzut într-o groapă cu țevi

Publicat: 02 07. 2024, 18:03
Actualizat: 02 07. 2024, 18:04

This browser does not support the video element.

Un muncitor a suferit un accident de muncă, după ce a căzut într-o groapă cu țevi, adâncă de doi metri. O ambulanță și un echipaj SMURD s-au deplasat la locul incidentului. Bărbatul a fost scos pe targă de către pompieri. Victima a suferit ma multe contuzii în timpul căderii. 

Accident de muncă în Capitală, unde un muncitor a căzut într-o groapă cu țevi, adâncă de doi metri. Acesta a fost descoperit de colegii săi, care au anunțat autoritățile. La fața loculului, s-au deplasat, de urgență, o ambulanță și un echipaj SMURD. Bărbatul a fost scos pe targă din groapa, victima având mai multe răni.

„La data de 2 iulie 2024, în jurul orei 15.30, Poliția Capitalei – Secția 6, a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că, un bărbat ar fi căzut într-o groapă cu destinația în lucrări la o rețea de termoficare.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiști din cadrul secției menționate, care au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de aproximativ 52 de ani, angajat al unei firme de construcții.

De asemenea, la fața locului au intervenit pentru salvarea bărbatului și echipaje din cadrul ISU-BIF, care au procedat la extragerea acestuia, urmând a fi transportat la spital.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 6, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.”, informează DGMP

CITEȘTE ȘI:

Minor beat și fără permis, urmărit în trafic de polițiștii din Dolj

Un parașutist în vârstă de 43 ani a murit după ce s-a accidentat grav la Aeroportul CLINCENI

Cinci adolescenți au scăpat cu viață de AICI. Imagini teribile cu o mașină făcută praf după ce s-a răsturnat, la Arad