Un muzeu dedicat lui Brad Pitt, în său orașul natal din Missouri

Publicat: 15 02. 2012, 11:44
Actualizat: 17 04. 2012, 21:15
Autoritățile orașului Springfield, Missouri, în care actorul american Brad Pitt și-a trăit copilăria și adolescența, au decis să construiască un muzeu dedicat starului hollywoodian, informează allocine.fr.

Autoritățile orașului Springfield, Missouri, în care actorul american Brad Pitt și-a trăit copilăria și adolescența, au decis să construiască un muzeu dedicat starului hollywoodian, informează allocine.fr. Între timp, Brad Pitt își continuă cariera de actor și culege proiect după proiect, deși a declarat recent că nu va mai juca multă vreme în filme, pentru că actoria este "un joc pentru persoane mai tinere".

Înainte de a obține, poate, o nominalizare la Oscar pentru rolul din "Asasinarea lui Jesse James de către lașul Robert Ford", care i-a adus premiul de interpretare la ediția de anul trecut a Festivalului de la Veneția, actorul din "Babel" va apărea în următorul film al lui Terrence Malick "Tree of Life". Apoi, el este așteptat într-un nou lungmetraj al fraților Coen, al căror thriller "Nu există țară pentru bărbați", a cules majoritatea premiilor asociațiilor de critici americane, în acest sezon. Noul lor film se va numi "Burn After Reading", iar Brad va juca alături de bunul său prieten și coleg de platou George Clooney. Pitt a terminat de lucrat la filmul "The Curious Case of Benjamin Button", de David Fincher, regizor cu care a mai colaborat la "Seven" și "Fight Club". În plus, chipeșul actor este așteptat să-și pună mănușile de box pentru "The Fighter", în regia lui Darren Aronofsky.

În afară de actorie, Pitt este implicat în mai multe proiecte caritabile pentru ajutorarea copiilor orfani, dar și pentru reconstruirea orașului New Orleans, grav afectat de uraganul Katrina, în 2005.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro