Un PENSIONAR a ascuns zecii de mii de dolari în curtea casei, și nu i-a mai găsit. Unde au fost descoperiți banii

Publicat: 21 08. 2024, 09:06
Actualizat: 21 08. 2024, 11:08

Un pensionar din Tiraspol trăit momente de panică, după ce și-a ascuns agoniseala de o viață, 20.000 de dolari și 4.000 de euro, în curtea casei, dar nu a mai găsit suma. Bătrânul a chemat poliția, care l-a ajutat să caute banii.

Un pensionar din Tiraspol a decis să apeleze poliția, după ce a descoperit că economiile sale, în valoare de 20.000 de dolari și 4.000 de euro, îngropate într-un borcan în propria grădină, dispăruseră.

Pensionarul a pus banii într-un borcan, pe care l-a îngropat în curtea propriei sale locuințe. Bătrânul a marcat locul, astfel încât să poată recupera suma oricând ar fi avut nevoie. Acesta a constatat, cu stupoare,  că, deși marcajul era încă acolo, borcanul cu bani dispăruse. Bătrânul s-a panicat și se temea că a fost victima unui furt, așa că a chemat poliția.

Un echipaj de polițiști a sosit la fața locului și a început să caute borcanul cu bani, îngropat în grădina bătrânului, conform indicațiilor acestuia.

După câteva ore de căutări, polițiștii au găsit suma de bani ala aproximativ un metru și jumătate de locul indicat inițial. Se pare că marcajul fusese deplasat ușor de vânt, ceea ce a dus la confuzia pensionarului.

Pensionarul a fost foarte ușurat, odată ce economiile sale au fost recuperate și a promis că, pe viitor, va adopta o metodă mai sigură pentru a-și proteja banii, astfel încât să evite asemenea situații neplăcute.

FOTO: Pexels/Pixabay

CITEȘTE ȘI:

Arhivele fac afaceri cu BANII pensionarilor/ 2800 de lei fără TVA ca să obții adeverința de vechime în muncă, pentru RECALCULARE

Cum ar fi sustras o badantă româncă 2 milioane de euro de la bătrânul pe care îl îngrijea în Italia. Ce a descoperit familia bărbatului

Aceștia sunt pensionarii din România care vor primi 2.000 de lei în plus la PENSIE, începând cu 1 septembrie 2024