Un polițist a fost prins furând dintr-un magazin din Lugoj

Publicat: 19 01. 2013, 16:09
Actualizat: 27 09. 2018, 21:50

Un polițist a fost prins furând un salam dintr-un magazin din Lugoj, iar după ce a refuzat controlul agentului de pază, încercând să fugă, a fost reținut de clienții din magazin și apoi preluat de către jandarmi, se arată într-un comunicat al companiei de care aparține magazinul.

Profi Rom Food informează că polițistul a fost prins sâmbătă într-un magazin din Lugoj, acesta încercând să fugă.

„Poliția are obligația elementară de a proteja drepturile și interesele cetățenilor și ale companiilor care angajează, adesea, mii de oameni și care plătesc taxe dar în România foarte adesea trebuie să contăm doar pe noi înșine și pe clienții noștri pentru a rezolva probleme care sunt de competența acestei instituții,” a declarat Pawel Musial, directorul general al companiei.

Reprezentanții lanțului de magazine arată, în comunicatul de presă, că există atât situații în care Poliția își face datoria și cooperează pentru bunul mers al lucrurilor, dând exemplu Inspectoratul Cluj, dar sunt cazuri când instituția refuză să se implice.

„De exemplu, Poliția din Brașov refuză să contribuie la eliberarea parcărilor din proprietatea magazinelor, care, deși sunt destinate clienților magazinului, sunt blocate de persoane care își parchează acolo mașinile zile în șir sau își fac publicitate pentru vânzarea autovehiculelor, profitând de numărul mare de persoane care își fac cumpărăturile”, se mai arată în documentul citat.

Profi este una dintre principalele rețele de retail modern din România, care numără 150 de magazine în toată țara, la care se vor mai adăuga 44 de unități în acest an.