Un polițist bucureștean a fost mușcat de un bărbat prins după ce furase cablurile unui lift

Publicat: 10 02. 2013, 13:10
Actualizat: 03 07. 2013, 16:28

Un polițist bucureștean, aflat în timpul liber, a fost mușcat de antebraț de un bărbat prins în flagrant după ce furase cablurile de la liftul unui bloc din sectorul 4, informează Poliția Capitalei.

Incidentul s-a produs sâmbătă, când agentul se afla în scara unui bloc din sectorul 4, pentru a vizita o cunoștință.

Polițistul a observat un bărbat suspect care avea asupra sa un sac de culoare neagră. După ce polițistul și-a declinat calitatea și i-a cerut suspectului să îi arate ce are în sac, bărbatul a abandonat sacul și a fugit.

După o urmărire prin scara blocului, polițistul l-a prins și imobilizat pe suspect, însă acesta, încercând să scape, l-a mușcat de antebraț, rănindu-l ușor.

Potrivit sursei citate, în ciuda opoziției violente a suspectului, agentul a reușit imobilizarea acestuia și a solicitat telefonic sprijinul colegilor săi.

În sacul bărbatului prins au fost găsite cablurile electrice ale ascensorului blocului, care fuseseră tăiate cu un clește.

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a fost reținut și va fi prezentat magistraților, cu propunere de arestare preventivă.

Acesta este cel de al cincilea caz înregistrat de la începutul anului în care polițiști bucureșteni aflați în timpul liber prind în flagrant suspecți de comiterea unor infracțiuni, precizează sursa citată.