Un primar din România face mărturisiri inedite pe YouTube: „Mi-am cumpărat din Rhodos un trepied pentru telefon, m-am așezat pe scaun, mi-a luat câteva minute …”

Publicat: 29 04. 2015, 18:50
Actualizat: 04 09. 2019, 06:49

This browser does not support the video element.

Primarul Timișoarei a transmis marți primul astfel de „mesaj audio-video”, despre reluarea lucrărilor pe șantierul de la pasajul Michelangelo, scrie tion.ro. Edilul a postat clipul pe YouTube și Facebook.

„Mi-am cumpărat din Rhodos un trepied pentru telefon, am pus telefonul pe el, m-am așezat pe scaun, mi-a luat câteva minute… Când voi considera că e cazul, așa voi face. Poate unii preferă să urmărească așa, și nu citind. Vin cu o ofertă mai largă, eu sunt inovator”, a povestit, miercuri, primarul.

Bizar este faptul că filmul a fost încărcat la categoria „Comedie”. Pe de altă parte, subiectul „Michelangelo” l-a făcut pe edil să își iasă din fire, marți, când a avut o ieșire nervoasă la adresa reporterilor, când a fost întrebat de ce se deteriorează trotuarele noi din pasajul construit din fonduri europene și care este termenul de finalizare a lucrărilor. Primarul nu a reușit să răspundă la niciuna din aceste întrebări, relatează presa locală din Timișoara.