Un șofer băut a lovit o femeie pe trecerea de pietoni și a fugit de la locul accidentului

Publicat: 13 10. 2013, 14:36

Un bărbat cu o alcoolemie de 1,27 la mie s-a urcat la volan și a accidentat o femeie pe o trecere de pietoni din Constanța, apoi și-a continuat drumul, fiind prins la scurt timp de către polițiști, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Poliției Județene Constanța, accidentul s-a produs sâmbătă seară, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiului Constanța, unde o femeie care traversa strada pe trecerea de pietoni a fost lovită de o mașină.

După producerea accidentului, șoferul și-a continuat deplasarea, fiind oprit la aproximativ 200 de metri de locul accidentului de un echipaj de poliție aflat în zonă.

Oamenii legii au stabilit că șoferul era băut, în urma testării rezultatul fiind de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost dus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru recoltarea de probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, dar a refuzat. El este cercetat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, vătămare corporală și fugă de la locul accidentului.

În urma accidentului, femeia a fost rănită, fiind dusă la spital.