Un șofer băut, care se întorcea de la o petrecere, a provocat o tragedie în Bistrița-Năsăud

Publicat: 26 06. 2015, 20:22

Un conducător auto de 25 de ani, care circula cu o mașină de curierat, a frânat regulamentar, dar a fost izbit puternic din spate de un autoturusim care, spun martorii, venea cu viteză. Tânărul a murit în urma impactului. Celălalt șofer, care a supraviețuit, avea o alcoolemie de 0,8 la mie, informează știrileprotv.ro.

foto: captură știrileprotv.ro

Șoferul mașinii de curierat a frânat regulamentar înainte de a intra în curbă, însă mașina care circula în spatele său cu 160 km/h nu a observat acest lucru și l-a lovit din plin. În urma impactului violent, conducătorul auto a fost aruncat din mașină, care s-a oprit în următorul cap de pod.

foto: captură știrileprotv.ro

Conducătorul auto care a supraviețuit, în vârstă de 21 de ani, are câteva răni ușoare. El se întorcea cu amicii săi de la petrecere și se îndreptau spre casă. Tânărul de la volan are acum dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

La locul tragediei a ajuns și o altă mașină a firmei de curierat, care a preluat coletele pentru a le duce la destinație, în Vatra Dornei și Suceava.