Un spectator a fost accidentat mortal la Raliul Clujului

Publicat: 22 06. 2013, 21:12
Actualizat: 28 03. 2019, 11:46

Un bărbat a fost accidentat mortal, sâmbătă după-amiază, în timp ce asista la Autoworld Transilvania Rally din județul Cluj, de o mașină care participa la competiția sportivă, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Cluj, Daniel Graur, a declarat pentru MEDIAFAX că un bărbat care asista la Autoworld Transilvania Rally organizat în localitatea clujeană Agârbiciu a murit după ce a fost lovit de un autoturism care participa la competiție.
Ofițerul de presă al Autoworld Transilvania Rally, Irina Mancaș, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că bărbatul a fost lovit de autoturismul condus de pilotul Florin Tincescu, după ce mașina a derapat și a ieșit de pe drum.
Conform sursei citate, bărbatul care a fost lovit de mașină se afla într-o zonă interzisă publicului.
Tot sâmbătă, la Autoworld Transilvania Rally, a mai avut loc un accident, pilotul și copilotul unui echipaj din Ungaria fiind transportați la spital, după ce autoturismul în care se aflau a ieșit în decor. Accidentul a avut loc în cadrul unei probe PS 4 desfășurată în zona Tarnița, județul Cluj.
La Autoworld Transilvania Rally participă 57 de echipaje.

Acesta este cel de-al doilea incident de astăzi de la Raliul Clujului după ce pilotul și copilotul unui echipaj din Ungaria au fost implicați într-un accident în timpul unei probe în zona Tarnița.

„Pilotul a suferit un traumatism cranio-cerebral ușor, cu pierdere de memorie, dar și-a revenit imediat. Și copilotul a fost rănit ușor. Ambii au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Cluj-Napoca și se află în afara oricărui pericol”, a declarat ofițerul de presă al Autoworld Transilvania Rally, Irina Mancaș.