Un timișorean s-a urcat pe o macara și amenința că se sinucide dacă nu va fi eliberat Becali

Publicat: 26 09. 2013, 16:09
Actualizat: 30 03. 2019, 21:23

Bărbatul din Timișoara care s-a urcat, joi, pe o macara din apropierea sediului Poliției Județene și a amenințat că se sinucide dacă nu va fi eliberat din închisoare Gigi Becali a fost convins de alpiniști să coboare, după mai mult de o oră de negocieri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Trei alpiniști au fost chemați la locul incidentului, în apropierea sediului Poliției Timiș, pentru a urca pe macaraua pe care era bărbatul ce amenința că se sinucide dacă nu va fi eliberat din închisoare Gigi Becali.

Cei trei alpiniști l-au convins pe bărbat să coboare după mai mult de o oră de negocieri.

Bărbatul a urcat mai întâi pe acoperișul blocului de șapte etaje pentru costrucția căruia era amplasată acolo macaraua, după care a coborât pe scările imobilului.

Echipajul de la Ambulanță care se afla la locul incidentului l-a preluat pe bărbat și l-a transportat la o clinică de psihiatrie din Timișoara pentru investigații.

Poliția, pompierii și medici de la Ambulanță au fost chemați, joi, în jurul orei 13.30, printr-un apel la 112, de un trecător care a observat că pe o macara aflată în zona centrală a Timișoarei s-a urcat un bărbat care avea asupra sa o pungă cu aurolac și care amenința că se sinucide dacă nu va fi pus în libertate Gigi Becali.