Văcarul unui sat bistrițean, ucis de taur

Publicat: 15 02. 2012, 09:44
Actualizat: 20 02. 2012, 19:18
Un bărbat în vârstă de 50 de ani din satul bistrițean Măgurele, care îngrijea cireada satului, a fost ucis, luni, de un taur aflat în proprietatea asociației crescătorilor de taurine din Măgurele.

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din satul bistrițean Măgurele, care îngrijea cireada satului, a fost ucis, luni, de un taur aflat în proprietatea asociației crescătorilor de taurine din Măgurele, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primarul comunei Mărișelu, Toma Someșan, a declarat că Dumitru Șimon a scos vacile la păscut în dimineața zilei de luni, iar la scurt timp soția sa, care-l ajuta să îngrijească cireada, l-a găsit mort, având urme de sânge și lovituri de coarne în dreptul capului.

Chemați la fața locului, polițiștii din Mărișelu au constatat că moartea bărbatului a fost violentă, el fiind ucis de taur. Animalul era violent, iar în trecut a mai atacat și alte persoane.

Reprezentanții Asociației crescătorilor de taurine din Măgurele au decis să ducă taurul la abator, pentru ca acesta să nu mai atace și alte persoane. (Mediafax)