Vâlcea: Victimele accidentului aviatic din Munții Căpățânii au fost descarcerate

Publicat: 15 02. 2012, 10:30
Actualizat: 23 02. 2012, 16:05
Cele trei victime - doi cetățeni austrieci și un român - ale accidentului aviatic produs marți după-amiază în munții Căpățânii, județul Vâlcea au fost scoase, miercuri, dintre fiarele contorsionate ale avionului și vor fi transportate la morga Spitalului din Horezu.

Cele trei victime – doi cetățeni austrieci și un român – ale accidentului aviatic produs marți după-amiază în munții Căpățânii, județul Vâlcea au fost scoase, miercuri, dintre fiarele contorsionate ale avionului și vor fi transportate la morga Spitalului din Horezu.

O echipă mixtă de descarcerare a Inspectoratului de Urgență Vâlcea și ai Autorității Aeronautice a început, miercuri, în jurul orei 11.15, operațiunile de descarcerare a celor trei persoane care au murit în urma accidentului aviatic produs marți în Munții Căpățânii, județul Vâlcea.

Operațiunile de scoatere a trupurilor celor trei persoane aflate în avionul de mici dimensiuni care s-a prăbușit, marți după-amiază, în munții Căpățânii, au fost sistate miercuri noaptea, echipele de descarcerare neputând interveni cu aparatura specifică din cauza pericolului unei explozii.