Valeriu Argăseală: La golul doi al Oțelului nu mi-am mai putut ține în frâu sentimentele

Publicat: 29 05. 2015, 00:03
Actualizat: 04 08. 2015, 13:55

„Sunt foarte fericit, pentru că acest succes a venit după o mare stare de încordare. Meciul de nostru de la Iași se terminase și așteptam cu încordare rezultatul meciului de la Târgu Mureș. Când cineva mi-a spus că Oțelul a marcat, am sărit în sus de bucurie și nu mi-am mai putut ține în frâu sentimentele. Am mai trăit un asemenea moment în urmă cu câțiva ani când eram în luptă directă cu Rapidul pentru calificarea în Liga Europa. Și atunci, parcă Iașiul a încurcat Rapidul iar noi am mers în Liga Europa. Pentru noi urmează al treilea trofeu duminică. Mai e mult de muncă pentru grupele Ligii Campionilor, urmează o campanie de transferuri în care trebuie să fim atenți ce aducem”, a spus Argăseală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Echipa Steaua a câștigat campionatul României pentru a treia oară consecutiv și a 26-a oară în istoria sa, în urma remizei cu formația CSMS Iași, scor 0-0, și a eșecului înregistrat de ASA Târgu Mureș, scor 1-2, cu Oțelul Galați, în ultima etapă a Ligii I.

Steaua a încheiat campionatul României cu 22 de victorii, cinci remize și șapte înfrângeri, acumulând un total de 71 de puncte. ASA Târgu Mureș a încheiat campionatul pe locul 2, cu 68 de puncte.

Echipa condusă de Constantin Gâlcă a fost lider detașat în tur, dar în retur a fost ajunsă și depășită de ASA Târgu Mureș, recuperând prima poziție în penultima etapă.

Steaua va evolua în preliminariile Ligii Campionilor, iar ASA Târgu Mureș în preliminariile Ligii Europa.