Valeriu Tabără a fost supus unei noi intervenții chirurgicale la Spitalul Județean din Timișoara

Publicat: 18 12. 2012, 17:00
Actualizat: 27 03. 2019, 08:02

Fostul ministru al Agriculturii Valeriu Tabără, care a suferit, în urmă cu 11 zile, o fractură de femur la ambele picioare în urma unui accident rutier, a fost supus, marți, unei noi intervenții chirurgicale la Spitalul Județean din Timișoara, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Timișoara, Liana Dacilescu, a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX, că Valeriu Tabără a fost supus celei de-a doua intervenții chirurgicale, la Secția de Ortopedie.

„Valeriu Tabără a fost operat în cursul zilei de astăzi (marți- n.r.) la Spitalul Județean. El se simte foarte bine, iar medicii sunt mulțumiți de evoluția sa”, a declarat Liana Dacilescu.

Potrivit sursei citate, fostul ministru al Agriculturii a fost operat la piciorul drept, după ce în urmă cu opt zile fusese supus unei prime intervenții chirurgicale la piciorul stâng.

Accidentul în care a fost implicat Valeriu Tabără a avut loc în 7 decembrie, la ieșirea din localitatea Izvin spre Recaș, după ce autoturismul Dacia Logan pe care îl conducea a lovit un cap de pod, apoi s-a răsturnat. Valeriu Tabără era singur în mașină.

Șeful Unității de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean din Timișoara, Mihai Grecu, declara că Valeriu Tabără a suferit o fractură de femur bilaterală, fiind nevoie de o intervenție chirurgicală.

Fostul ministru al Agriculturii Valeriu Tabără a candidat pentru cel de-al cincilea mandat de deputat, în colegiul electoral din zona Recaș din județul Timiș, și a pierdut alegrile, cu 19,74% din voturi, în fața contracandidatului său de la USL, consilierul județean Cătălin Tiuch, care a primit 55,17% din voturi.

Ulterior, el a anunțat, din spitalul unde era internat în urma accidentului, că se va retrage din viața politică.

La jumătatea lunii septembrie, Valeriu Tabără a fost supus unei intervenții chirurgicale de tip by-pass la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara.