Vasile Dâncu, gonit din PSD de Văcăroiu

Publicat: 15 02. 2012, 11:09
Actualizat: 01 06. 2012, 16:47
Vicepreședintele PSD Nicolae Văcăroiu, a declarat, aastăzi, că nu înțelege ce caută Vasile Dâncu în PSD, și a mărturisit că i-a spus și în mod direct acestuia: „Domnule, nu te regăsești în partidul ăsta. Vezi-ți de treabă și du-te în altă parte!".

 

Vicepreședintele PSD Nicolae Văcăroiu, a declarat, aastăzi, că nu înțelege ce caută Vasile Dâncu în PSD, și a mărturisit că i-a spus și în mod direct acestuia: „Domnule, nu te regăsești în partidul ăsta. Vezi-ți de treabă și du-te în altă parte!“.

Întrebat cum comentează afirmațiile lui Vasile Dâncu făcute într-un interviu acordat Gazetei de Cluj, Nicolae Văcăroiu a spus: "Nu vreau să comentez, este sub orice prag, mai ales din partea unui profesor universitar".

"Eu nu știu ce caută dânsul în PSD. Să îți vadă de trabă, să își facă un partid, să se ducă în altă parte. De doi ani de zile este problema cu domnul Dâncu. Eu i-am spus-o și direct: «Domnule, nu te regăsești în partidul ăsta. Vezi-ți de treabă și du-te în altă parte»", a declarat Nicolae Văcăroiu.

Dâncu a afirmat, într-un interviu publicat, marți, în ediția online a Gazetei de Cluj, că e necesar ca liderii partidului să facă "curățenie și reformă", păstrând "bătrânii înțelepți", dar eliminând "javrele bătrâne" pentru care PSD e doar "cârpă de șters pe picioare".

Mai multe știri pe www.mediafax.ro