VASLUI. Adolescent de 16 ani, mort în condiții suspecte. Părinții l-au găsit fără suflare în curte abia după câteva zile, când s-au trezit din beție

Publicat: 18 08. 2024, 19:05
Actualizat: 18 08. 2024, 23:39
Adolescent de 16 ani, mort în condiții suspecte / Sursa FOTO: Facebook

Un copil minor, de numai 16 ani, dintr-un sat din județul Vaslui, a murit în condiții suspecte. Părinții lui l-au găsit fără suflare în curte abia după câteva zile, când s-au trezit din beție.

Cu toate că adolescentul lipsea de acasă de câteva zile, nici mama, dar nici tatăl său nu au realizat ce se întâmplă, ambii părinți fiind sub influența alcoolului.

L-au găsit mort, în curte, după câteva zile

Cei doi ar fi crezut că băiatul plecase de acasă. Totuși, după câteva zile, tot ei au descoperit trupul neînsuflețit al minorului.

Ulterior, tragedia petrecută a fost raportată Poliției chiar de părinți, care au spus că și-au găsit băiatul, de 16 ani, mort în curtea casei.

Întrebați ce își amintesc, mama și tatăl le-au spus polițiștilor că nu prea multe, ei fiind prea beți ca să știe ce s-a întâmplat.

De fapt, nici măcar n-au realizat că minorul lipsește de acasă, iar atunci când și-au mai revenit oricum s-au gândit că acesta plecase de bunăvoie pe undeva, fără să anunțe.

Într-un final, totuși, mama l-a găsit mort pe băiat chiar în curtea casei.

Potrivit Digi24, polițiștii și medicii care au ajuns la domiciliul familiei au constatat că băiatul era mort de mai multe zile.