Vicepreședinte PNL: Ponta trebuie deconectat de la aparatul guvernamental, tot mai mulți români o cer

Publicat: 18 07. 2015, 11:50

Bălan a spus că în județele din regiunea nord-est au semnat pentru moțiunea populară împotriva Guvernului Victor Ponta zeci de mii de persoane, iar de la o zi la alta cetățenii sunt mai dornici să semneze pentru ca Guvernul PSD condus de Victor Ponta să plece.

„Victor Ponta se comportă ca un bolnav incurabil legat la aparate. Cred că Victor Ponta trebuie să aibă decența de a se deconecta de la aparatul guvernamental”, a spus Bălan.

Vicepreședintele liberal a adăugat că acum premierul Victor Ponta se comportă ca un om intrat în panică încercând să se agațe de orice pentru a rămâne în funcție.

„E ca un om care se îneacă și trage după el instituții, credibilitate, partid, de tot de ce se mai poate agăța”, a spus Ioan Bălan.

Vicepreședintele PNL a subliniat că în cadrul acțiunii de colectare de semnături pentru moțiunea populară se constată nemulțumirea față de actuala situație din țară.

„Vedem nemulțumirea populației față de activitatea premierului și a guvernului în întregul său”, a spus Ioan Bălan.

PNL a lansat de la începutul lunii iulie o campanie de strângere de semnături ale populației pentru o moțiune populară prin care se solicită demisia premierului Victor Ponta, având ca țintă strângerea a unui milion de semnături.