Victor Ponta a primit „cea mai bună veste”. La ce se referă premierul

Publicat: 08 09. 2015, 12:00
Actualizat: 08 09. 2015, 12:33

„Este cea mai bună veste pentru mine, că de-aia m-am dus, am dat declarații, am făcut expertiză. Am cerut special disjungerea tocmai ca să decidă mai repede cu mine. Dacă mă scoate de sub urmărire penală, dacă mă trimite în judecată, important este că doresc cât mai repede să finalizez acest lucru. (…) Tot aud cu penalul, deci chiar mă bucur de ceea ce a zis procurorul șef”, a declarat Ponta.

Prim-ministrul a spus că vrea „cât mai repede” o soluție la dosarul său și tocmai de aceea „anunțul de azi e unul foarte bun”.

Pe de altă parte, Ponta a spus că nu are încă un răspuns de la procurorul de caz în privința solicitării sale de disjungere.

Ancheta în dosarul în care este cercetat premierul Victor Ponta este aproape finalizată la acest moment, mai fiind de administrat câteva probe, a declarat, marți, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA), Laura Codruța Kovesi.

Întrebată, marți, despre o eventuală soluție în dosarul premierului Victor Ponta și dacă s-a decis trimirea în judecată, Laura Codruța Kovesi a spus: „Procurorul de caz va decide când finalizează ancheta. La momentul actual, acheta este aproape finalizată, mai sunt de administrat câteva probe”.